Harald eia kjæreste sogn og fjordane

barnevakt for å være med på en av årets største kjendisfester. Nei, pappa og internett har slått seg sammen, så det bruker jeg veldig ofte. LES OGSÅ: Eias TV-stunt gikk ikke som planlagt. Jeg er ikke noe elegant ellers, men babyhåndtering er jeg faktisk ganske god på, sier han. Ta det rolig med disse barna. Ja, og jeg visste ikke hvor klitoris var på den tiden.

Harald eia kjæreste sogn og fjordane - Harald Eia og

Foto: Tore Skaar, Se og Hør. Ram på babyhåndtering, grepene Eia snakker om, er det han kaller «babyferdigheter hvor han for eksempel kan ta en body på babyen uten at plagget er i kontakt med babyens hode. Jeg sa bare at jeg kom med et TV team. Best i klassen kjendiser spiller seg selv.

Videos

Tape Gagged Handjob and Gorgeous Cumshot on Pretty Face - Kristina Sweet. (Se og Hør «Brille»-stjernen, harald Eia (51) hygget seg på Ascehougs hagefest i august med sin flotte kjæreste, nadina Bouhlou (34) i armen. For seks måneder siden fikk komiker. Harald Eia (51) og kjæresten, nadina Bouhlou (34) sitt første barn sammen. Den lille gutten heter Johan.

0 tanker om “Harald eia kjæreste sogn og fjordane

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *