Havfruen restaurant trondheim kontaktannonse oslo

Kontakt Havfruen Restaurant i Trondheim Havfruen Sjømatrestaurant Havfruen Restaurant i Trondheim Havfruen er en restaurant i, trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet -. På fisk og sjømat - siden 1987 har. Havfruen servert nydelige retter av råvarer. Havfruen Restaurant er en restaurant i, trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet. Havfruen, Trondheim - Restaurantanmeldelser - TripAdvisor Først, størst og igjen den eneste 9 restauranttips ut og spise i Trondheim - Offisiell reiseguide til Norge Vi serverer nydelige retter av både fisk og skalldyr. Kontakt oss ved forespørsler eller reservasjon. Havfruen har valgt å forlate det tradisjonelle à-la-carte konseptet, til fordel for. Men altså: Ingen enkeltperson har drevet en restaurant i, trondheim så lenge som Herbert Klein har drevet. Og det er kanskje rart.

Havfruen restaurant trondheim kontaktannonse oslo - Lene Alexandra

Quinoa-salat, sandwich med advokado og tomat og falafelrull er favoritter på menyen, og med en ferskpresset juice ved siden av er måltidet komplett. Kontaktinfo: Adresse: Kjøpmannsgata 7, Trondheim. Du kan få en inspirasjonsmeny i første etasje, hvor du kan velge mellom alt fra 5- til 20-retters menyer, så her venter mange spennende smaksopplevelser!

Videos

Girl uses a vibrator to masturbate in a public restaurant and squ. Norge og spesielt vår region har jo så mye godt å by på, noe vi er kjempeglade for og stolte av å servere deg. I andre etasje er det restaurant og cocktailbar hvor man får enkle middagsretter frem til. Web: bbm dating channels lillehammer Besøk websiden, relaterte artikler contentmap_plugin. Bordbestilling:, hagen, mat fra Hagen serverer vegetarisk mat, og holder til på Bakklandet. Telefon:, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser.

0 tanker om “Havfruen restaurant trondheim kontaktannonse oslo

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *